SUSRETI U BEGOVOM RAZDOLJU

Susreti u Begovom razdoljuU organizaciji Hrvatske udruge izvođača suhe gradnje (HUISG), a u partnerstvu s tvrtkama Knauf d.o.o., Knaufinstalation d.o.o i Knauf AMF d.o.o., 8. i 9 srpnja u Begovom Razdolju na Bjelolasici održan je godišnji susret suhomontažera, podijeljen na sportski i radni dio, uz okupljenih više od 50 sudionika iz cijele Hrvatske.

U okviru sportskog dijela susreta održano je natjecanje u streličarstvu. Natjecatelji su bili podijeljeni u dvije ekipe – zagrebačku i istarsku, pokazavši ekipno i pojedinačno svoje vještine u rukovanju strijelom. U tome je spretnija i preciznija bila ekipa iz Zagreba, osvojivši prvo mjesto. Ekipa iz Istre, s nešto slabijim rezultatom u tom prijateljskom odmjeravanju snaga, bila je druga. Najboljim pojedinačnim strijelcem proglašen je Željko Vasiljević iz tvrtke V - interijeri, dobivši i pehar prvaka. Pehari su dodijeljeni i za ekipno natjecanje, Za ekipu iz Zagreba pehar je primio Tihomir Ćubela ( TT- interijeri), a za istarsku ekipu Željko Klasan (Alfa) iz Pule. Sve to bilo je sastavni dio svečane večere kojom je u petak, 8. srpnja, završio prvi dan godišnjeg susreta suhomontažera. Uz pjesmu lokalnog glazbenog sastava zabava je potrajala do kasno u noć. Subota, 9. srpnja, bila je, pak, za sudionike ovog susreta radna. Održan je okrugli tematski stol pod nazivom: „Aktualna problematika u suhoj gradnji“, uz iznesena brojna viđenja u pogledu daljnjeg razvoja suhe gradnje i njezine tržišne pozicije u okviru sektora graditeljstva. Zaključeno je da treba nastaviti zadanim smjerom, podizati razinu kvalitete, održavati stručna predavanja u suradnji s partnerima, te povećati broj članova kako bi Udruga još više dobila na značaju.

ČLANSTVO U HUISG

PARTNERI IZ SEKTORA TRGOVINE

termodinamika logo web

mercor-dunamenti-logo-1

arkor logo_web

mc-plus logo1

 

 Informativni projektantski cjenik

Kako postati član

Ukoliko želite postati član HUISG-a redoslijed radnji je slijedeći...

1. Ispunite prijavni list, te isti ovjerite potpisom i pečatom

2. Ovjerite kodeks ponašanja i zajedno s prijavnim listom pošaljite na mail huisg@huisg.hr

3. Uplatite članarinu u iznosu koji odgovara broju zaposlenih u Vašoj firmi ili obrtu

-----------------------------------

Pristupni list kodeks možete naći na ovoj stranici u .pdf formatu

-----------------------------------

Nakon što svi uvjeti budu zadovoljeni HUISG će u najkraćem roku izraditi Vašu člansku iskaznicu, te ju poslati na vašu adresu, također ćemo na internet stranici objaviti sve vaše kontakt detalje.

UČLANITE SE I VI....... Zajedno smo jači !!

SPONZORI HUISG
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

ULAZ ZA ČLANOVE

Matični broj: 02187302  IBAN: HR2924840081104050141 OIB: 52259369922  e-mail: huisg@huisg.hr  tel: 098 253532  fax: 01 4619245