Seminar u Splitu: AKUSTIKA PROSTORA I RJEŠENJA ZA NJENO POBOLJŠANJE

 seminar split

Hrvatska udruga izvođača suhe gradnje (HUISG) u suradnji s Hrvatskom komorom arhitekata, Hrvatskom komorom inženjera građevinarstva i županijskim komorama Zagreba i Splita iz sustava Hrvatske gospodarske komore, a u skladu s lani potpisanim Sporazumom o suradnji na zajedničkim projektima, organizirala je seminar pod nazivom „Akustika prostora i rješenja za njeno poboljšanje" koji je održan 16. lipnja u Splitu. Namijenjen je bio arhitektima, građevinskim inženjerima, izvođačima suhomontažnih radova i svim osobama posredno i neposredno uključenim u provođenje, praćenje i upravljanje procesima u građevinskom sektoru.

Tematski, seminar je obuhvatio akustički dizajn prostora, toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju suhomontažnih sustava, zaštitu od buke i akustiku prostora sa suhomontažnim sustavima, primjenu zidnih i stropnih modularnih obloga, vezano uz akustiku u prostoru, te akustička rješenja za kvalitetniji radni okoliš, o čemu su govorili stručnjaci iz akademske i korporativne zajednice. Svaki sudionik seminara dobio je i knjigu „Normativi, troškovnici i opisi za suhu gradnju".

ČLANSTVO U HUISG

INFORMATIVNI CJENIK

Kako postati član

Ukoliko želite postati član HUISG-a redoslijed radnji je slijedeći...

1. Ispunite prijavni list, te isti ovjerite potpisom i pečatom

2. Ovjerite kodeks ponašanja i zajedno s prijavnim listom pošaljite na mail huisg@huisg.hr

3. Uplatite članarinu u iznosu koji odgovara broju zaposlenih u Vašoj firmi ili obrtu

-----------------------------------

Pristupni list kodeks možete naći na ovoj stranici u .pdf formatu

-----------------------------------

Nakon što svi uvjeti budu zadovoljeni HUISG će u najkraćem roku izraditi Vašu člansku iskaznicu, te ju poslati na vašu adresu, također ćemo na internet stranici objaviti sve vaše kontakt detalje.

UČLANITE SE I VI....... Zajedno smo jači !!

SPONZORI HUISG
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

ULAZ ZA ČLANOVE

Matični broj: 02187302  IBAN: HR2924840081104050141 OIB: 52259369922  e-mail: huisg@huisg.hr  tel: 098 253532  fax: 01 4619245