Radni sastanak za prekograničnu suradnju

suhagradnja2016web

U okviru aktivnosti izrade Normativa za građevinski sektor u kojima HGK surađuje sa Građevinskim fakultetom u Zagrebu, održan je radni sastanak u petak 2. prosinca u prostorijama HGK – Komore Zagreb na kojem su sudjelovali: Mladen Dandić, predsjednik GIZ-a suha gradnja iz Slovenije; Stipo Zečević, Z-profil d.o.o.; Ilija Bulić, Bulić gradnja d.o.o.; Damir Percel, HGK; Zdravko Čizmar, Komora Zagreb.

Tema sastanka bila je ispitati mogućnosti suradnje na razini država Hrvatske i Slovenije prilikom izrade Normativa za građevinski sektor. Kako je izvijestio predsjednik GIZ-a suha gradnja, u Sloveniji je prije par godina (točnije 2011. g.) započet SG projekt koji je imao za cilj izradu navedenih normativa (Standardizacija popisov v gradbeništvu). Obzirom na nepovoljne okolnosti u radu i reorganizaciji u ustanovama uključenim u rad, projekt nije završen. Stoga je iskazan zajednički interes da se izrada Normativa odradi kroz zajedničku suradnju, a zaključeno je da se ispitaju mogućnosti dobivanja potpore EU u okviru programa Interreg Slovenija-Hrvatska. Idući sastanak se planira u utorak 13. prosinca na Građevinskom fakultetu u Zagrebu.

ČLANSTVO U HUISG

INFORMATIVNI CJENIK

Kako postati član

Ukoliko želite postati član HUISG-a redoslijed radnji je slijedeći...

1. Ispunite prijavni list, te isti ovjerite potpisom i pečatom

2. Ovjerite kodeks ponašanja i zajedno s prijavnim listom pošaljite na mail huisg@huisg.hr

3. Uplatite članarinu u iznosu koji odgovara broju zaposlenih u Vašoj firmi ili obrtu

-----------------------------------

Pristupni list kodeks možete naći na ovoj stranici u .pdf formatu

-----------------------------------

Nakon što svi uvjeti budu zadovoljeni HUISG će u najkraćem roku izraditi Vašu člansku iskaznicu, te ju poslati na vašu adresu, također ćemo na internet stranici objaviti sve vaše kontakt detalje.

UČLANITE SE I VI....... Zajedno smo jači !!

SPONZORI HUISG
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

ULAZ ZA ČLANOVE

Matični broj: 02187302  IBAN: HR2924840081104050141 OIB: 52259369922  e-mail: huisg@huisg.hr  tel: 098 253532  fax: 01 4619245