Seminar 

HKA - HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA i HUISG - Hrvatska udruga izvođača suhe gradnje

organiziraju stručni seminar

NAJNOVIJA DOSTIGNUĆA U SUHOJ GRADNJI

utorak, 3. travnja 2012. god. u 15,00 sati

u velikoj dvorani Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu, Kačićeva 26.

SEMINAR U RIJECI

huisg rijeka

U Rijeci je 22.02.2012. godine održan zajednički seminar tvrtki VELUX, URSA i FERMACELL, na kojem se prezentirala i Hrvatska udruga izvođača suhe gradnje. Seminar je okupio oko 40 sudionika.

Teme:

VELUX – Pravilna ugradnja VELUX krovnih prozora

URSA – Pravila ugradnje zvučne izolacije

FERMACELL – Pregradni zidovi za zvučnu i protupožarnu izolaciju, suhe estrihe i spuštene stropove

SEMINAR U OSIJEKU

SKUP U OSIJEKU

U Osijeku je 16.02.2012. godine održan zajednički seminar tvrtki VELUX, URSA i FERMACELL, na kojem se prezentirala i Hrvatska udruga izvođača suhe gradnje. Seminar je okupio oko 50 sudionika.

Teme:

VELUX – Pravilna ugradnja VELUX krovnih prozora
URSA – Pravila ugradnje zvučne izolacije
FERMACELL – Pregradni zidovi za zvučnu i protupožarnu izolaciju, suhe estrihe i spuštene stropove

SKUPŠTINA HUISG 2011

SKUPŠTINA 2011Hrvatska udruga izvođača suhe gradnje je 20.12.2011. održala godišnju Skupštinu u restoranu Sesvetska dolina u Zagrebu. Skupštinu je otvorio Predsjednik HUISG, a prikaz aktivnosti i planove za iduću godinu Tajnik HUISG.

Potrebno je naglasiti da HUISG u suradnji sa Hrvatskom komorom arhitekata (HKA) planira 21.veljače 2012. održati seminar na temu suhe gradnje. Najava seminara je objavljena u stručnom časopisu KORAK U PROSTOR, a uskoro i na WEB stranicama HUISG i HKA. Svrha seminara je upoznavanje arhitekata sa knjigom "Normativi, troškovnici i opisi za suhu gradnju", kao i opća promocija knjige. Nakon toga održat će se seminar u suradnji sa Hrvatskom komorom inženjera građevinarstva (HKIG) sa istom svrhom. 

HUISG je pokrenula nove WEB stranice sa više funkcionalnosti (forum, burza poslova, burza materijala, poseban dio obavijesti samo za članove).

 

SUSRETI U BEGOVOM RAZDOLJU

U organizaciji Hrvatske udruge izvođača suhe gradnje (HUISG), a u partnerstvu s tvrtkama Knauf d.o.o., Knaufinstalation d.o.o i Knauf AMF d.o.o., 8. i 9 srpnja u Begovom Razdolju na Bjelolasici održan je godišnji susret suhomontažera, podijeljen na sportski i radni dio, uz okupljenih više od 50 sudionika iz cijele Hrvatske.

 

U okviru sportskog dijela susreta održano je natjecanje u streličarstvu. Natjecatelji su bili podijeljeni u dvije ekipe – zagrebačku i istarsku, pokazavši ekipno i pojedinačno svoje vještine u rukovanju strijelom. U tome je spretnija i preciznija bila ekipa iz Zagreba, osvojivši prvo mjesto. Ekipa iz Istre, s nešto slabijim rezultatom u tom prijateljskom odmjeravanju snaga, bila je druga. Najboljim pojedinačnim strijelcem proglašen je Željko Vasiljević iz tvrtke V - interijeri, dobivši i pehar prvaka. Pehari su dodijeljeni i za ekipno natjecanje, Za ekipu iz Zagreba pehar je primio Tihomir Ćubela ( TT- interijeri), a za istarsku ekipu Željko Klasan (Alfa) iz Pule. Sve to bilo je sastavni dio svečane večere kojom je u petak, 8. srpnja, završio prvi dan godišnjeg susreta suhomontažera. Uz pjesmu lokalnog glazbenog sastava zabava je potrajala do kasno u noć. Subota, 9. srpnja, bila je, pak, za sudionike ovog susreta radna. Održan je okrugli tematski stol pod nazivom: „Aktualna problematika u suhoj gradnji“, uz iznesena brojna viđenja u pogledu daljnjeg razvoja suhe gradnje i njezine tržišne pozicije u okviru sektora graditeljstva. Zaključeno je da treba nastaviti zadanim smjerom, podizati razinu kvalitete, održavati stručna predavanja u suradnji s partnerima, te povećati broj članova kako bi Udruga još više dobila na značaju.

   SKUPŠTINA HUISG 2010

 

Hrvatska udruga izvođača suhe gradnje je održala Izbornu skupštinu 17.12.2010. godine na kojoj su, između ostalog, donesene odluke o imenovanju Predsjednika (Baldo Đivanović), dopredsjednika (Mato Mrkonjić), te o promjeni Statuta (Članak 34. U slučaju prestanka postojanja Udruge, nakon što se podmire sve obaveze, preostala imovina će pripasti svim aktivnim članovima Udruge).

 

U suradnji sa HOK-om je izdana druga knjiga Normativi, troškovnici i opisi za suhu gradnju – prosinac 2010., čije izdanje možete dobiti u HUISG, odnosno preuzeti sa web stranica u izborniku KNJIGA.

 

 

ČLANSTVO U HUISG

INFORMATIVNI CJENIK

Kako postati član

Ukoliko želite postati član HUISG-a redoslijed radnji je slijedeći...

1. Ispunite prijavni list, te isti ovjerite potpisom i pečatom

2. Ovjerite kodeks ponašanja i zajedno s prijavnim listom pošaljite na mail huisg@huisg.hr

3. Uplatite članarinu u iznosu koji odgovara broju zaposlenih u Vašoj firmi ili obrtu

-----------------------------------

Pristupni list kodeks možete naći na ovoj stranici u .pdf formatu

-----------------------------------

Nakon što svi uvjeti budu zadovoljeni HUISG će u najkraćem roku izraditi Vašu člansku iskaznicu, te ju poslati na vašu adresu, također ćemo na internet stranici objaviti sve vaše kontakt detalje.

UČLANITE SE I VI....... Zajedno smo jači !!

SPONZORI HUISG
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

ULAZ ZA ČLANOVE

Matični broj: 02187302  IBAN: HR2924840081104050141 OIB: 52259369922  e-mail: huisg@huisg.hr  tel: 098 253532  fax: 01 4619245